Vibe hairstudio

De leukste kapper in Vlaardingen

Welkom bij Vibe hairstudio

Zoekt u een kapper in Vlaardingen? Dan bent u aan het juiste adres. Vibe hairstudio mijn kapsalon is gevestigd in Vlaardingen. Ik ben een gediplomeerd dames en heren kapper met jaren lang ervaring op knip en kleur gebied.

 

De Kapper

Ik ben Kevin Post  en Vibe is mijn kapsalon. Ik ben een all-round kapper die jaren lang in diverse kapsalons heeft gewerkt. Na 16 jaar voor verschillende kapperszaken te hebben gewerkt vond ik het tijd om mijn eigen zaak te starten, want het kappen is wat ik graag en met veel plezier doe.


De Kapsalon

Vibe hairstudio is gevestigd aan de Pieter Karel Drossaartstraat (ook wel bekend als de P.K.D. onder de Vlaardingers) te Vlaardingen.

De kapsalon zit in een oud karakteristiek pand net naast de dijk in het centrum. Als u de dijk komt afrijden dan ziet u de kapsalon direct op de hoek van de P.K.D. en Zomerstraat.


Moet ik een afspraak maken?

Ik werk op afspraak maar u kunt ook gewoon binnen lopen om te kijken of ik nog een plekje over heb. Om een afspraak te maken kunt u bellen, via de app of gewoon even binnenlopen.